Wespen bestrijden poeder

Als je zelf wespen wilt bestrijden, kun je dat op diverse manieren doen. Wespenpoeder is hierbij het meest voorkomende.

Wat is wespenpoeder?

Wespenpoeder zit in een klein flesje. In het wespenpoeder zit gif waardoor de wespen dood zullen gaan, waardoor je van ze af bent. Het poeder is giftig voor wespen, maar kan ook giftig zijn voor mensen, huisdieren en planten. Gebruik het daarom enkel voor wespen!

Hoe gebruik je wespenpoeder?

Je brengt het wespenpoeder aan in de opening van het wespennest. Je kunt dit het beste ’s avonds doen aangezien de wespen dan rustig zijn en je dus de minste kans hebt om achterna gezeten te worden. Let hierbij wel goed op dat je zorgt dat je zelf goed beschermd bent. Wespensteken kunnen, ook als je hier niet allergisch voor bent, dodelijk zijn. Als de wespen niet van het middel dood gaan kun je het enkele malen herhalen tot het gewenste effect wel wordt bereikt.

Let wel heel goed op dat je zelf dus veilig bent ingepakt. Zorg ook dat eventuele omstanders niet gestoken kunnen worden. Wespen kunnen, zeker als ze worden aangevallen, erg agressief worden en jonge kinderen kunnen erg vatbaar zijn voor de wespensteken.

Wat kost het om wespen te laten weghalen?

Als je een wespennest wil laten bestrijden, kost dat circa €50 euro per nest. Uiteraard verschilt dat tarief per bestrijder. Je betaalt dan wel wat, maar weet dan zeker dat de wespen veilig worden verwijderd en je zelf niet gestoken wordt. Het is daarom zeer aan te raden om niet zelf aan de slag te gaan met wespen. Als er voldoende steken in je lichaam worden gedaan, kun je er zelfs aan komen te overlijden. Daarom is het verstandig om een ongediertebestrijder in te schakelen. Door gebruik te maken van onze offerte service is het mogelijk om snel in contact te komen met bedrijven in je regio. Het aanbod en de prijzen kun je vervolgens naast elkaar leggen om een goed beeld van de markt te krijgen. En kun je dus besparen op de totale kosten die je moet maken. Ga naar pagina vrijblijvend advies.

Bekijk ook de volgende pagina’s:

> Wespen bestrijden
> Wespen bestrijden kosten
> Wespen verjagen
> Wespennest
> Wespennest verwijderen
> Zelf wespen bestrijden
> Gevaren wespennest
> Advies